Saturday , 1 October 2022, 10:19

Un bărbat violent din Bârlad a fost arestat preventiv!

Poliţiştii bârlădeni au reţinut un bărbat din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare. Față de tatăl acestuia, a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 27 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

Tatăl acestuia, în vârstă de 53 de ani, domiciliat în aceeași localitate, este bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Cercetările au fost desfășurate în cadrul a 5 dosare penale, reunite la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, faptele penale fiind derulate de către persoanele sus-menționate în perioada 2017 – septembrie 2020. Ca urmare a activității infracționale, ar fi fost vătămate un număr de 5 persoane din municipiul Bârlad, cu vârste cuprinse între 24 și 39 de ani.

În data de 11 septembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat, față de bărbatul de 27 de  ani,  măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul de 53 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea activității infracționale a persoanelor implicate.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Băcești reținut după ce a agresat fizic un ieșean

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un tânăr, …

Elevii de la Liceul „Ștefan Procopiu” s-au întâlnit cu Polițiștii de la Siguranță școlară

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și cei din cadrul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *