Monday , 27 September 2021, 18:09

Un bărbat din Voinești, reținut de polițiști după ce și-a amenințat fosta soție

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat, din comuna Voinești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

La data de 21 iulie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Stâncășeni, comuna Voinești, cu privire la faptul că fostul său concubin, un bărbat în vârstă de 40 de ani, în aceeași zi, la ora 11:00, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție. Acesta s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, ocazie cu care i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în luna iulie 2021, Judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului cercetat, pentru o perioadă de 6 luni. Astfel, deși acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin emiterea ordinului de protecție, fiind obligat să păstreze o distanţă de 50 metri faţă de soția sa, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie.

În data de 21 iulie  a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Certificat de vaccinare împotriva Covid-19 fals, descoperit la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa …

Un contrabandist moldovean, căutat de autoritățile române, prins la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *