Tuesday , 24 November 2020, 02:25

Un apartament a luat foc în Vaslui! Proprietara a ajuns la spital, intoxicată cu fum!

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje specializate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din municipiul Vaslui, strada Mareșal Constantin Prezan.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-una dintre camerele locuinței situată la etajul al doilea. O persoană de sex feminin, în vârstă de 52 ani a suferit o ușoară intoxicație cu monoxid de carbon.

Victima a primit primele ingrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Un echipaj a pătruns în locuință pe ușă, iar cel de-al doilea printr-o fereastră. După aproximativ 15 minute, incendiul a fost lichidat, în limitele găsite.

Au ars: o fereastră, o ușă, diverse textile și piese de mobilier.
S-au degradat: o ladă frigorifică, piese de mobilier, tencuiala pe o suprafață de aproximativ 30 metri pătrați, diverse textile și documente.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri necorespunzătoare (o țigară lăsată aprinsă pe o noptieră).

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Gârcenean arestat preventiv, după ce a încălcat ordinul de protecție, agresându-și fizic fiica

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 46 de …

Tot mai mulți vasluieni se transformă în kamikaze, urcându-se în stare de ebrietate la volan

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *