Ucrainenii opriți la o cafea de polițiștii vasluieni

Având în vedere faptul că, în această perioadă, traficul rutier a crescut, județul Vaslui fiind tranzitat de vehicule ale unor cetățeni străini, în special ucrainieini, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui au venit în sprijinul acestora și au desfășurat pe drumul european DE 581, o acțiune preventiv-informativă pentru combaterea oboselii la volan.

Întrucât oboseala la volan reprezintă o cauză generatoare de accidente rutiere, politiștii rutieri au oprit în trafic vehicule înmatriculate în alte țări, care aveau de parcurs o distanță considerabilă, și le-au oferit șoferilor o cafea, pliante informative (traduse în limba engleză și ucraineană) dar și o pauză binevenită.

Totodată, politiștii rutieri le-au recomandat conducătorilor auto să ia pauze atunci când se simt obosiți sau devin agitați la volan, cu atât mai mult dacă au o distanță mare de parcurs și să respecte regulile de circulație.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *