Tupeu de politician! Deputatul cu 0 realizări

Deputatul USR de Vaslui, Mihai Botez cere un al doilea mandat in Parlamentul Romaniei fără să fi făcut ceva in cel anterior. Ajuns printr un noroc chior, deputat in 2016 la redistribuire, acesta se remarcă printr o  aroganță debordantă.

În cei 4 ani petrecuți în parlament  nu a venit cu nici un proiect concret care să ajute cu adevărat județul Vaslui. Deputatul Mihai Botez ,  face parte dintr-un partid cu un nume sonor “Uniunea Salvați Romania”, dar acesta nu reuseste să își salveze județul de la sărăcie. Nu a atras nici un proiect pentru judetul Vaslui, nu a avut nici o intervenție pentru vreun obiectiv din județ.

Cu un program electoral stufos si plin de barbologie vrea “O Românie fără hoție” și  “Fără penali în funcții publice”,  chiar  dacă șeful său de partid  Dan Barna este cercetat penal in mai multe dosare . Pozează intr un salvator al Romaniei  și a județului Vaslui, un deputat care luptă pentru interesele oamenilor , dar de fapt nu face altceva  decat să –și vadă interesele personale și de partid. In toți acești ani încasează o leafă consistentă in Parlamentul României fară să contribuie concret la bunăstarea românilor. Vorbește de reducerea cantităților  de gunoaie aruncate care poluează mediul, de taierile ilegale de paduri, dar nu face nimic să stopeze aceste nereguli. Altă măsură nerealistă este o masă caldă in școli pentru a reduce abandonul școlar, in timp ce acesta  este susținător al partidului de guvernare (PNL), partid ce nu  mărește alocațiile copiilor.

Da, domnule deputat Mihai Botez, traim într-un județ mai puțin dezvoltat  datorită politicienilor ca dumneavoastră care nu au facut nimic pentru județul Vaslui. Nu v am auzit să țipați când cele mai mari fonduri au  plecat  către Cluj, Arad, Sibiu, etc și pentru Vaslui nimic!  Chiar aveți un tupeu extrem  să cerșiți vasluienilor încă un mandat!

Vom continua și cu alti politicieni din județul Vaslui!

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Instituții ale statului, amendate pentru modul defectuos de asigurare a securității propriilor unități

În perioada ianuarie – februarie 2021, polițiștii Compartimentului „Sisteme de Securitate” din cadrul Serviciului de …

Patroni amendați și cu marfa confiscată

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *