Trei tineri reținuți de polițiști pentru săvarșirea de infractiuni cu violență

vio
Polițiști din cadrul Poliției municipiului Bârlad au reținut trei bărbați cu vârste de 27, 28 și respectiv 33 de ani, în sarcina cărora au fost probate mai multe infracțiuni cu violență.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a trei persoane – M. Mihai, de 33 de ani, domiciliat în comuna Zorleni, P. Ionuț, de 28 de ani, domiciliat în municipiul Bârlad și G. Florin, de 27 de ani, domiciliat în municipiul Bârlad, persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 22/23 decembrie a.c., între M. Mihai, P. Ionuț, G. Florin și alți trei bărbați, cu vârste de 25, 30 și 33 de ani, din comuna Zorleni a izbucnit un conflict spontan. În urma acestuia, M. Mihai, P. Ionuț și G. Florin i-au agresat pe bărbații din comuna Zorleni și au provocat scandal public. Fapta s-a petrecut într-un local din municipiul Bârlad.

În ziua de 28 decembrie a.c., polițiștii i-au reținut pe M. Mihai, P. Ionuț și G. Florin pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *