Trei tineri bârlădeni reținuți pentru furt calificat

Trei tineri din municipiul Bârlad, județul Vaslui, au fost reținuți de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani, toți din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în noaptea de 9/10 aprilie a.c., cei trei tineri au forțat ușa de acces a unui magazin de pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, au pătruns în interior și au sustras 60 de pachete cu țigări și suma de 600 lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, în cursul zilei de ieri, cei trei au fost reținuti pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.         

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tabără de meșteșuguri tradiționale la Școala ”Constantin Parfene” Vaslui

Peste 180 de elevi au participat la cea de a zecea ediţie a Taberei de …

Zilele Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui

Gimnaziul ”Constantin Parfene” Vaslui s-a aflat în sărbătoare, organizând o nouă ediție a ”Zilelor școlii”. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *