Thursday , 3 December 2020, 13:08

Traversarea neregulamentară face victime

accident-mas-politie-si-indicator-295x180
Din cauza traversării neregulamentare, o fetiță în vârstă de 8 ani și un bărbat de 78 de ani au fost implicați în accidente de circulație în urma cărora au suferit vătămări corporale.
Pe raza comunei Zorleni a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.
În timp ce Florin C., de 26 de ani, din comuna Banca conducea autoturismul pe D.E. 581 din direcția Vaslui către Bârlad a accidentat un bărbat, de 78 de ani, din comuna Bogdănești care s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului. Victima a fost transportata la Spitalul municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad unde a fost diagnosticată cu „fractura gambă”.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

De asemenea, în această dimineață, pe raza municipiului Bârlad a avut loc un alt accident de circulație în care a fost implicată o fetiță care se deplasa pe drumul public în calitate de pieton.
P. Adrian conducea autoturismul pe strada Republicii din municipiul Bârlad, iar la un moment dat, a accidentat o fetiță în vârstă de 8 ani, din aceeași localitate. Aceasta s-a angajat în traversarea străzii neregulamentar, prin loc nemarcat și nesemnalizat.
Minora a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad fiind diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral”, fără a fi necesară internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.
În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Vitezomanii au fost amendați de polițiștii vasluieni

Mai mulți vitezomani s-au ales cu amenzi și unii au rămas chiar fără permis, după …

La Vaslui se va construi o grădinița nouă! Va fi gata în maxim 2 ani!

Astăzi, Primăria Vaslui a predat amplasamentul pentru construirea unei grădinițe noi în oraș. Ea va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *