Trasee cu bicicleta pentru promovarea județului Vaslui

Grupul de Actiune Locala Movila lui Burcel Vaslui Nord, cu sediul in comuna Stefan cel Mare, este beneficiarul unui proiect de cooperare cu titlul “Cu bicicleta pe drumuri de poveste”, avand ca parteneri GAL Podu Inalt si GAL Valea Racovei.

Obiectivul acestui proiect este promovarea teritoriului GAL, format din comunele Stefan cel Mare, Balteni, Zapodeni, Vulturesti, Todiresti, Rafaila, Cozmesti, Osesti, Tanacu, Valeni, Feresti, Solesti, Miclesti, Botesti, Dolhesti (jud. Iasi).

”Ne propunem promovarea bisericutelor din lemn si manastirilor, a micilor fermieri producatori de legume, fructe, branzeturi, precum si a grupurilor folclorice si a mestesugarilor.Vrem sa facem asta prin deplasarea cu bicicleta, in grupuri de 8-10 persoane, pe trasee identificate de noi si incluse intr-o aplicatie pe mobil. Va invitam sa va alaturati noua in acest proiect, pentru ca nu pentru noi implementam proiectul, ci pentru voi – tineri, seniori, doamne si domnisoare, dornici de miscare si dornici de a afla lucruri noi despre acest teritoriu pe nedrept ignorat”, precizează coordonatorii proiectului.

Primele intinerarii vor fi demarate în primăvara acestui an.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ziua Femeii, marcată în avans de Asociația ArtEst Vaslui

La exact 3 ani de la înființarea Asociației Culturale ArtEst, după organizarea a numeroase ateliere …

Patronii și angajații restaurantelor și barurilor din Bârlad au ieșit în stradă

Patronii de restaurante și cafenele din Bârlad au ajuns la limita răbdării. În pragul falimentului, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *