Saturday , 1 October 2022, 11:14

Trasee cu bicicleta pentru promovarea județului Vaslui

Grupul de Actiune Locala Movila lui Burcel Vaslui Nord, cu sediul in comuna Stefan cel Mare, este beneficiarul unui proiect de cooperare cu titlul “Cu bicicleta pe drumuri de poveste”, avand ca parteneri GAL Podu Inalt si GAL Valea Racovei.

Obiectivul acestui proiect este promovarea teritoriului GAL, format din comunele Stefan cel Mare, Balteni, Zapodeni, Vulturesti, Todiresti, Rafaila, Cozmesti, Osesti, Tanacu, Valeni, Feresti, Solesti, Miclesti, Botesti, Dolhesti (jud. Iasi).

”Ne propunem promovarea bisericutelor din lemn si manastirilor, a micilor fermieri producatori de legume, fructe, branzeturi, precum si a grupurilor folclorice si a mestesugarilor.Vrem sa facem asta prin deplasarea cu bicicleta, in grupuri de 8-10 persoane, pe trasee identificate de noi si incluse intr-o aplicatie pe mobil. Va invitam sa va alaturati noua in acest proiect, pentru ca nu pentru noi implementam proiectul, ci pentru voi – tineri, seniori, doamne si domnisoare, dornici de miscare si dornici de a afla lucruri noi despre acest teritoriu pe nedrept ignorat”, precizează coordonatorii proiectului.

Primele intinerarii vor fi demarate în primăvara acestui an.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Băcești reținut după ce a agresat fizic un ieșean

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un tânăr, …

Elevii de la Liceul „Ștefan Procopiu” s-au întâlnit cu Polițiștii de la Siguranță școlară

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și cei din cadrul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *