Tuesday , 31 January 2023, 13:14

Traficant de droguri căutat de autorităţile din Republica Moldova, depistat la P.T.F. Albiţa

img1
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean din Republica Moldova, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 14 ani pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, cetăţeanul din Republica Moldova Ghenadie A., în vârstă de 41 de ani.
La controlul de frontieră, politistii de frontiera au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol conform căreia, începând cu data de 27.05.2016 Ghenadie A. este căutat de autorităţile din Republica Moldova, pentru arestare, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 14 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri pe teritoriul acestui stat.
Persoana în cauză a fost predată autorităţilor de frontieră din Republica Moldova, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *