Thursday , 25 February 2021, 04:29

Tot mai mulți vasluieni se transformă în kamikaze, urcându-se în stare de ebrietate la volan

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

În data de 22 noiembrie a.c., ora 12:42, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Ceramica, din municipiul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Iași, condus de un bărbat de 22 de ani, din Vaslui, ce prezenta halenă alcoolică.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conducere suspendat.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În noapte de 20/21 noiembrie a.c., ora 1:05, polițiștii Biroului Rutier Vaslui, însoțiți de polițiști locali aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Șoseaua Națională, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 26 de ani, din Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui.

Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 21 noiembrie a.c., ora 23:15, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 247, pe raza localității Emil Racoviță, comuna Dănești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Iași, condus de către un bărbat de 31 de ani, din comuna Dănești.

Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În noaptea de 21/22 noiembrie a.c., ora 01:45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în apropierea sensului giratoriu din zona „ICIL” a municipiul Vaslui, un autoturism a acroșat două autovehicule parcate.

Polițiștii vasluieni deplasați la fața locului au interceptat și identificat, în zona sensului giratoriu din zona „Nord” a municipiul Vaslui, 2 bărbați în vârstă de 22 de ani, care se deplasau pe jos.

Cercetările efectuate au stabilit că unul dintre bărbați, domiciliat în Vaslui, ar fi condus un autoturism înmatriculat în județul Vaslui și ar fi provocat evenimentul rutier.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui în vederea recoltării de probe biologice. Acolo, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În noaptea de 20/21 noiembrie a.c., ora 3:40, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul european DE 581, pe raza localității Bădeana, comuna Tutova, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 22 noiembrie a.c., ora 23:30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 245, pe raza localității Simila, comuna Zorleni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 26 de ani, din comuna Băcani, județul Vaslui.

Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 22 noiembrie a.c., ora 17:55, polițiștii Poliției Municipiului Huși aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 33, pe raza localității Chersăcosu, comuna Stănilești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 39 de ani, din localitatea Chersăcosu.

Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice dar bărbatul a refuzat recoltarea acestora.

 În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În data de 22 noiembrie a.c., ora 7:15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Negrești aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 248A, pe raza localității Rafaila, comuna Rafaila, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 58 de ani, din Rafaila.

Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 22 noiembrie a.c., ora 13:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Negrești aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN 15D, pe strada Decebal din Negrești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Constanța, condus de către un bărbat de 47 de ani, din municipiul Iași.

Întrucât bărbatul prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cod galben de ceață în județul Vaslui!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă …

Bărbat din Banca, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *