ActualitateLocal

Târg de Crăciun la Gârceni

La Gârceni a avut loc un târg de Crăciun, organizat de copiii din comună și care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru a sprijini un caz social din comunitate.

Astfel, localnicii au animat curtea căminului cultural, admirând expoziția cu vânzare a copiilor, iar mulți dintre ei au și cumpărat

.”Sperăm ca ediția din acest an să nu fie prima și să continue, pentru a fi o tradiție. A fost ideea copiilor, iar primăria a răspuns la această inițiativă. Vedeți ce lucruri frumoase au creat copiii. Banii strânși din valorificarea produselor vor ajunge la un caz social, pe care tot copiii îl vor alege”, a spus primarul comunei Gârceni, Sorin Scutelnicu.

Copiii au avut imaginație și i-au surprins pe cei mari, cu ornamente de iarnă, lumânări pictate, tablouri, dar și produse tradiționale, cum ar fi plăcinta cu dovleac sau cu măr, colăcei, prăjituri de casă.Evenimentul, aflat la prima ediție, a mai cuprins și un concert de colinde și cântece de iarnă, susținut de elevii Școlii Gimnaziale Gârceni, cu structurile din Slobozia, Racova, Trohan, Dumbrăveni și Gârceni. Invitați de onoare au fost membrii fanfarei Rotaria, aceștia oferind un recital de excepție, iar eforturile copiilor au fost răsplătite cu aplauze îndelungate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button