Wednesday , 25 November 2020, 16:24

Tânăr din Zorleni, reținut pentru tâlhărie

Un bărbat de 31 de ani din comuna Zorleni, județul Vaslui a fost reținut de către poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 31 de ani, din Popeni, comuna Zorleni, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în ziua de 30 aprilie a.c., ora 14.00, bărbatul cercetat ar fi pătruns fără drept într-o magazie a unei societăți comerciale din localitatea Popeni, ocazie cu care ar fi agresat-o pe fosta sa concubină, o femeie de 29 de ani din localitate și pe care, prin violență, a deposedat-o de un telefon mobil. Prejudiciul în cauză este estimat la 800 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, a fost prezentat Judecătoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Vasluian cu dosar penal pentru tăinuire! Deținea o mașină, dată în alertă pentru furt de către autoritățile italiene!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au depistat şi …

Negreșteancă salvată de pompieri, după ce a căzut într-o fântână

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a intervenit pentru salvarea unei persoane de sex …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *