Thursday , 29 September 2022, 23:26

Tânăr din Vulturești lăsat liber deși a agresat o femeie, sustrăgându-i mai multe bijuterii

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat, din localitatea Buhăiești, comuna Vulturești, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat, fapte comise în noaptea de 15/16 iulie 2022, în localitatea Buhăiești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în data de 15 iulie 2022, la ora 23:30, persoana bănuită de comiterea infracțiunilor, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, ar fi agresat fizic o femeie de 51 de ani, din aceeași localitate, lovind-o cu pumnii și picioarele. Totodată, bărbatul este bănuit că i-ar fi sustras persoanei vătămate mai multe bijuterii.

Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 18 iulie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *