ActualitateLocal

Tânăr din Băcești reținut după ce a agresat fizic un ieșean

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un tânăr, în vârstă de 25 ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, din localitatea Țibăneștii-Buhlii, comuna Băcești, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere, în data de 25 septembrie 2022, în localitatea Țibăneștii-Buhlii.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit faptul că, în data de 25 septembrie 2022, la ora 21.30, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, tânărul cercetat s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, bărbat de 41 de ani, ar fi pătruns fără drept în gospodăria acestuia și l-ar fi agresat.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 27 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de tânărul de 25 de ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button