Tablete pentru elevii de clasa a opta de la Hoceni

De ziua comunei, autoritățile din Hoceni au decis să ofere cu titlu gratuit tablete elevilor de clasa a opta din comună.

Acestea vor fi folosite până la finalizarea clasei a opta, după care vor fi predate școlii, pentru a putea fi folosite și de colegii mai mici.

”Am decis ca banii care erau programați în buget pentru organizarea zilei comunei să fie direcționați pentru achiziția a 23 de tablete performante, care vor fi folosite de elevii de clasa a opta. De asemenea, în câteva zile va deveni funcțional internetul wifi în toate localitățile din comună. Este un proiect cu fonduri europene, iar peste câteva zile internetul va deveni complet funcțional în toate centrele din satele aparținătoare comunei noastre”, a spus primarul Vasile Țabără.

În acest an, ziua comunei a fost punctată printr-o competiție de fotbal între clasele primare și gimnaziale, dar și un concurs de biciclete.

”Fiindcă există o tradiție ca în prima duminică din luna august să organizăm ziua comunei, am zis că nu trebuie să întrerupem acest lucru. Chiar dacă măsurile sunt restrictive, din cauza pandemiei de Covid-19, am adunat doar copiii de la școală să se bucure de această zi, să se revadă și cred că a fost o activitate reușită”, a mai spus Vasile Țabără.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *