Thursday , 29 September 2022, 22:08

Sute de vasluieni sancționați pentru viteză. 93 dintre ei au rămas fără permise de conducere.

În perioada 21 – 27 martie 2022, polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sprijiniți de polițiștii de ordine publică, au acționat preventiv-reactiv, pe drumurile publice din județul Vaslui, în cadrul acțiunii organizată la nivel național “SPEED”  în cadrul Programului Operațiunilor Europene 2022 al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL).

Activitățile au vizat în mod special drumurile publice cu un risc rutier ridicat, pentru depistarea conducătorilor de vehicule care încalcă prevederile privind limitele legale de viteză.

În cadrul activităților derulate, la care au participat peste 55 de polițiști, au fost verificate peste 1200 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 457 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcări ale regimului legal de viteză, în valoare de peste 530 000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 93 permise de conducere, în 89 de cazuri fiind depășită limita legală de viteză cu peste 50 km/h iar în 4 cazuri fiind depășită limita legală de viteză cu peste 70 km/h.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *