Sute de vasluieni amendați pentru că nu au purtat masca pe stradă!

Peste 690 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 72 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 125 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 225 de mijloace de transport persoane (dintre care 150 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 2.120 de persoane.

Echipele de control au depistat peste 200 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de peste 28.000 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 55 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de  8.250 lei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un tânăr și doi minori, cercetați după ce au furat mai multe bunuri dintr-o magazie

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii …

Mașină ieșită în decor la Badeana

Update/ Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *