ActualitateLocal

Sute de sancțiuni aplicate de polițiști


În intervalul unei săptămâni, aproximativ 150 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au acționat pe raza judeţului nostru pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 16 acțiuni și s-a intervenit la 402 evenimente, dintre care 331 au fost sesizate prin S.N.U.A.U. 112.
În urma activităților, au fost constatate 182 infracţiuni, dintre care 19 au fost constatate în flagrant delict. Urmare a cercetărilor efectuate în dosarele penale aflate în lucru, au fost dispuse 7 măsuri restrictive de libertate.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.053 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 371.967 lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române. Astfel, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 23 de infracțiuni la regimul rutier.
Au fost reținute 56 permise de conducere și au fost retrase 24 certificate de înmatriculare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button