Tuesday , 24 November 2020, 03:26

Substanţe anabolizante ascunse într-un borcan cu varză murată

IMG5
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse într-un borcan cu varză murată şi într-o pungă cu cereale integrale 5.500 tablete steroizi anabolici.

În data de 12 mai a.c., în jurul orei 18.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Ion P., în vârstă de 36 ani, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, care efectua o cursă pe ruta Republica Moldova – Italia.
În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comună a descoperit în bagajele bărbatului, ascunse într-un borcan cu varză murată şi într-o pungă cu cereale integrale, 5.500 tablete steroizi anabolici (3.000 tablete OXAHDROLOMOS 10 mg, 1.000 tablete TURIHABOLOS 1 mg, 1.500 tablete STAHOS 10 mg ).
Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a persoanei in cauză cu amendă în valoare de 33.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *