Sporting Juniorul a câștigat meciul cu Covid: Toate rezultatele sunt negative!

Sporting Juniorul Vaslui anunță că toți jucătorii și întreg staff-ul au trecut cu bine peste cel de-al treilea test, rezultatele fiind negative.

      ”Clubul nostru a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF şi toate recomandările venite din partea autorităţilor.

      Am dat dovadă de transparenţă în relaţia cu autorităţile statului şi ne-am luat toate măsurile de prevenţie posibile pentru a opri răspândirea acestui virus.

       În urma investigaţiilor şi retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că toți fotbaliștii depistați pozitiv la cel de-al doilea test nu sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2, așa cum arată rezultatele de la retestare.

      E important de menţionat faptul că până astăzi, echipa a fost privată de posibilitatea desfăşurării antrenamentelor, fapt care poate afecta forma băieţilor la turneul de promovare în Liga 3.

       Așteptăm documentul de la DSP Vaslui, prin care să ni se permită ieșirea din izolare, pentru a pregăti meciul de sâmbătă, 1 august, cu CS Dante Botoșani.

        Am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, iar acum ne vom concentra pe cele două meciuri pe care le avem de disputat.

        Suntem convinși că am ieșit mai puternici și dornici să ne atingem obiectivul: promovarea în Liga 3!

    Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în aceste zile și echipei medicale”, se arată într-un comunicat remis presei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *