Tuesday , 24 November 2020, 12:03

Spectacol de 8 martie la Soleşti

SDC14154
La Soleşti s-a desfasurat un spectacol artistic dedicat Zilel de 8 Martie. Manifestarea s-a derulat la iniţiativa primăriţei Mona Bujor, prin aceasta dorindu-se sa se aduca un omagiu tuturor doamnelor si domnisoarelor din localitate.
Protagonisti ai spectacolului au fost Ansamblul “Soleştenii” şi Grupul folcloric “Floarea Dorului”, de la Palatul copiilor Vaslui, coordonat de profesorul Adrian Călin. Pe parcursul a doua ore, talentatii dansatori şi interpreţi au reusit sa capteze atentia publicului, destul de numeros, care a asistat la interpretari autentice de dansuri si cantece populare romanesti, toate in frumoase costume traditionale.
Prezentă la spectacol, primăriţa Mona Bujor a urat tuturor doamnelor si domnisoarelor din localitate un sincer “La multi ani!” si o “primavara frumoasa si fericita in viata tuturor”.
Intrebată despre traditia manifestarilor dedicate Zilei Femeii, primăriţa a mentionat urmatoarele: “Am considerat ca este firesc sa sustinem aceste activitati culturale, in cinstea femeilor din localitate. Prin aceste spectacole, onoram ziua de 8 Martie si facilitam prezenţa in comuna a ansamblului Soleştenii, care este sustinut de catre primari”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Caz cutremurător: Poliţist român de frontieră, găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Un poliţist de  frontieră, de 43 de ani, din localitatea Berezeni, a fost găsit mort …

Nicu Ciupilan revine în funcția de viceprimar al Hușiului

În această seară, consilieri hușeni au ales noul viceprimar al municipiului. Este vorba despre Nicu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *