Soț și soție din Bârlad, scoși la timp dintr-un incendiu de către pompieri

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale, o ambulanță SMURD tip B2 si o autospecială de stingere cu apă, și echipaje specializate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în podul unei locuințe din municipiul Bârlad, pe Aleea Veronica Micle, nr.33.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta în pod și la acoperiș. În interiorul locuinței au fost găsite două persoane care necesitau îngrijiri medicale. Atât bărbatul, cât și soția acestuia au fost duși la ambulanța SMURD. După evaluare și acordarea primelor îngrijiri medicale, femeia și-a revenit, după care a refuzat transportul la spital.

Soțul acesteia acuza în continuare amețeli și dificultăți respiratorii, astfel că acesta a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

Pompierii militari au lichidat incendiul în câteva minute. Au ars aproximativ zece metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn și planșeu. Incendiul nu s-a extins și în interiorul locuinței.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului fost un coș de fum defect și neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *