Saturday , 28 November 2020, 16:25

Soragmin Sălcioara asfaltează 20 de străzi din municipiul Bârlad

Soragmin Sălcioara, societate manageriată de fostul prefect Eduard Popica, a început lucrările de asfaltare a 20 de străzi din municipiul Bârlad.

Contractul are o valoare de 11 milioane de lei, bani care provin de la bugetul local, și însumează asfaltarea a 10 km de drumuri.

”Așa cum am promis, asfaltăm Bârladul, care va avea 20 de străzi cu covoare asfaltice noi. Avem utilaje, avem forța de muncă necesară și sunt convins că vom preda lucrări de calitate, astfel că miile de persoane care locuiesc în aceste zone nu își vor mai strica mașinile și vor beneficia de o infrastructură rutieră modernă. Sperăm să ne ajute vremea, astfel încât să finalizăm cât mai repede această lucrare. Proiectul are o durată de implementare de 12 luni, din care 10 luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor”, a declarat Eduard Popica.

Străzile care vor fi asfaltate sunt: Nicolae Iorga, Hotin, Lirei, Vasile Lupu, Ștefan Procopiu, Siret, I.C.Brătianu, Ghe. Doja, Popa Sapca, Carpați, Vărăriei, Prof.dr. Ghe. Vrabie, Gr. Naumescu, plus aleile adiacente, Vergeze, Emil Gărleanu plus alei, Aleea Parc plus alei, Republicii (în spate la Berlin Grădină), Mihail Kogălniceanu, Dr. Codrescu, Suceava, Episcop Iacov Antonovici, alte alei, parcări și fundături din zonă.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproape 500 de polițiști vor fi la datorie în minivacanța de 1 decembrie

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie a.c., peste 480 de polițiști din cadrul structurilor …

Comercianții de articole pirotehnice, amendați de polițiști!

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vaslui din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *