Serbare cu emoții

gradinita1
Moş Crăciun a ajuns şi la preşcolarii de la Grădiniţa nr.19 Vaslui. Cei mici s-au pregătit să-l întâmpine pe bătrânul cu barba albă şi tolba plină de daruri cum au ştiut ei mai bine. Au pregătit o serbare plină de emoţii pentru cei mici, educatori şi părinţi deopotrivă.
Îmbrăcaţi în haine de sărbătoare, cei mici au marcat sfârşitul de an printr-o serbare de neuitat. Însoţiţi de părinţi, bunici, unchi şi mătuşi, preşcolarii s-au strâns, cu mic cu mare, într-un decor de poveste, realizat special pentru acest moment. Copiii au interpretat cântecele de Crăciun şi au recitat poeziile pregătite cu atenție, pentru a-l impresiona pe Moșul. Tot în cadrul serbării, preşcolarii au prezentat un dans pregătit tot special pentru această ocazie. Alături de cele două educatoare care le sunt alături zi de zi prichindeilor, micuții l-au invitat și pe Moș Crăciun la dans.
Eforturile lor au fost răsplătite cu ropote de aplauze. După ce moşul a ascultat cu atenţie poeziile pregătite pentru el, la final i-a răsplătit pe cei mici cu cadouri, darurile dovedind atât reuşita spectacolului, cât şi faptul că cei mici au fost cuminţi tot anul.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tabără de meșteșuguri tradiționale la Școala ”Constantin Parfene” Vaslui

Peste 180 de elevi au participat la cea de a zecea ediţie a Taberei de …

Zilele Școlii ”Constantin Parfene” Vaslui

Gimnaziul ”Constantin Parfene” Vaslui s-a aflat în sărbătoare, organizând o nouă ediție a ”Zilelor școlii”. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *