Șefa de promoție de la Liceul ”Ștefan Procopiu” va da admitere la arhivistică

La Liceul ”Ștefan Procopiu”, Andreea Aporcăriți este șefa de promoție din acest an, cu media generală 9.85. Ea are ca diriginte pe profesorul Adrian Achihăiței.

”În momentul de față, planurile mele de viitor vizează promovarea cu bine a examenului de bacalaureat și, nu în ultimul rând, îmi doresc să studiez arhivistica”, a precizat Andreea.

Deși au existat și perioade mai dificile, cei 4 ani de liceu vor rămâne in amintirea absolventei de la ”Procopiu” ca fiind cei mai frumosi ani ai vieții sale.

”Sunt anii care mi-au lăsat cele mai frumoase și emoționante amintiri, căci am avut oportunitatea să traversez această etapă din viața mea alături de un colectiv colegial de excepție și să fiu îndrumată de profesori realmente remarcabili”, a adăugat Andreea, care se simte onorată a fi șefa de promoții a unei generații greu încercată de istorie:

”Există și bucurie, dar nu e deplină, căci am fost lipsită de ocazia de a sărbători acest moment final alături de colegii mei. Regretele sunt incomensurabile, atât pentru mine, cât și pentru toți colegii mei. Erau momentele cele mai așteptate de noi și e atât de trist că am încheiat clasa a 12-a într-un mod atât de brutal. E o perioadă foarte grea pentru toți oamenii, nu numai pentru elevi. Însă, pentru elevii din anii terminali această perioadă a constituit o mare încercare”.

Sfatul Andreei Aporcăriți pentru generațiile mai tinere e să se bucure din plin de viața de liceean și ”să nu uite nici de studiu, care este foarte important pentru a avea un viitor luminos”.

Deși își iubește orasul natal, Andreea vrea să se stabilească în altă parte a țării.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *