Saturday , 1 October 2022, 10:44

Seară de carte la Vaslui

image017
“Seara de carte la Vaslui” este o activitate ce face parte dintr-un proiect desfăşurat la nivel naţional, „Seara de Carte România”. Debutul acestuia a avut loc la Braşov dintr-o pasiune a iniţiatorului, Cicerone Busuioc, manager al unui proiect mai amplu la acea vreme şi anume „Iniţiativa Tinerilor pentru Modernizarea României”.
Prima ediţie a „Serii de Carte Braşov” a avut loc pe data de 14 noiembrie 2012, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu” din acelaşi oraş. Cu mai mult elan, în decurs de trei ani s-au afiliat acestui proiect oraşe ca Sibiu, Târgovişte, Bucureşti, Cluj, Bârlad, Piatra Neamţ, Iaşi, Bacău şi, nu în ultimul rând, Vasluiul.
Prima ediţie a „Serii de Carte Vaslui” va avea loc astăzi, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană “Nicolae Milescu Spătarul”. Activitatea se va desfăşura lunar, la aceeaşi dată.
„Această acţiune se adresează atât tinerilor, cât si adulţilor, ca un imbold pentru a redescoperi plăcerea de a lectura. Participanţii la întâlnirile lunare vor putea accesa pagina creată pe facebook ce constituie un liant pentru cei ce doresc să se exprime la această activitate”, a declarat Cristina Frenţescu, preşedinta “Serii de Carte Vaslui”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Băcești reținut după ce a agresat fizic un ieșean

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un tânăr, …

Elevii de la Liceul „Ștefan Procopiu” s-au întâlnit cu Polițiștii de la Siguranță școlară

Polițiștii Biroului Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, și cei din cadrul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *