Scorpions Vaslui, pe podium la Galați


Cupa României Budokai, ale cărei întreceri au avut loc sâmbătă, 16 iunie, la Galați, a avut la start și luptători de la Scorpions Vaslui, pregătiți de Remus Ciobanu, antrenor MMA și Newaza, și Adrian Asoltanei, antrenor K1.
Cei șapte sportivi s-au întors de la competiție cu medalii.
Cosmin Corogianu a obținut medalii de aur la categoria 65 kg, probele K1, MMA și Newaza.
Andrei Luca s-a clasat pe locul 2 la Newaza-70 kg, iar Cosmin Macovei a obținut aurul la Newaza, categoria 65 kg. Cristian Ionuț Ciobanu s-a clasat pe 2 la MMA, 70 kg, iar Robert Cărbune a obținut medalia de argint la K1-55 kg.
Mihai Sava a urcat pe 2 la K1-60 kg, iar Alin Nechita a fost al doilea la 65 kg.
”Avem la club sportivi bătăioși, cu inimă de luptători și sunt mândru de ei. Trebuie evidențiat Cosmin Corogianu, care a obținut aurul la trei probe diferite. E un caz unic, fiind felicitat și de organizator. Are 17 ani și s-a bătut cu sportivi de 20 de ani. E un lucru extraordina. Mulțumesc Primăriei, care ne sprijină pentru a fi prezenți în competiții. Avem un proiect cu finanțare nerambursabilă, intitulat ”Luptă în ring, nu în stradă”, unde au fost cuprinse o parte din cheltuielile pentru prezența la această competiție”, a spus antrenorul Remus Ciobanu.
Pe 8 septembrie, Scorpions Vaslui va organiza o nouă ediție a Cupei ”Podul Înalt”, unde sunt așteptați peste 400 de luptători din România, Ucraina și R.Moldova.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *