Școala de la Poienești va fi refăcută cu bani de la Primăria sectorului 4 București

Primarul sectorului 4 din București, Daniel Băluță, a anunțat că se implică în refacerea școlii din Poienești, grav afectată de un incendiu.

Astfel, consilierii bucureșteni au decis să acorde unității de învățământ un sprijin financiar de până la 200.000 de lei, precum și suport logistic pentru realizarea de construcții modulare, în  vederea reconstrucției clădirii unității școlare.

”Aplaud decizia colegilor mei din Consiliul Local care, la propunerea mea, au votat ieri seară proiectul de hotărâre privind sprijinul financiar pentru refacerea de urgență a unității de învățământ. Așa cum în comunitatea noastră, investițiile în infrastructura școlară sunt o prioritate, și la Poienești vom sprijini autoritățile locale, astfel încât niciun copil să nu mai fie în pericol, iar cursurile să poată fi reluate cât mai curând, în condiții de maximă siguranță. Toți copiii din România au dreptul să meargă la școală și la grădiniță în clădiri care să le asigure integritatea fizică”, a spus primarul Băluță.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Parastas la Catedrala Episcopală din Huși pentru Episcopul Grigorie Leu

Luni, 1 martie 2021, începând cu ora 11.00, se va oficia, la Catedrala Episcopală din …

Copilul din Huşi cu arsuri grave nu poate fi transferat la Bucureşti

Fetiţa de 1 an şi 9 luni care a suferit arsuri grave pe o mare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *