Saturday , 28 November 2020, 16:06

Scandal la Băcești! Mai mulți localnici s-au luat la bătaie! Un tânăr a fost reținut de polițiști!

Polițiștii negreșteni au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

Aseară, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, pe raza localității Băcești, județul Vaslui, mai multe persoane sunt implicate într-un scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului au depistat mai multe persoane cu vârste între 21 și 40 de ani, domiciliate în Băcești, stabilind totodată faptul că în urma unui conflict spontan, un bărbat de 25 de ani a aplicat două lovituri, cu un obiect contondent din lemn, unui bărbat de 28 de ani, fiind necesară transportarea acestuia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot cu ocazia scandalului, doi bărbați au pătruns fără drept într-o locuință și au distrus o ușă de acces.

Împotriva bărbatului de 25 de ani, din comuna Băcești, a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză sunt continuate cercetarile față de 5 persoane privind comiterea infracțiunilor delovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii  liniștii publice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, urmând a fi stabilită și probată întreaga activitate infracțională săvârșită.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproape 500 de polițiști vor fi la datorie în minivacanța de 1 decembrie

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie a.c., peste 480 de polițiști din cadrul structurilor …

Comercianții de articole pirotehnice, amendați de polițiști!

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vaslui din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *