ActualitateLocal

S.C. GAZ EST S.A. anunță:

În data de 04.04.2020, pe str. Vasile Cataramă din mun. Vaslui, s-a înregistrat o avarie la nivelul sistemului de distribuție gaze naturale, cauzată de lucrările efectuate pentru reabilitarea rețelei de alimentare cu apă potabilă. În această situație, s-a impus sectorizarea zonei, respectiv SISTAREA FURNIZĂRII GAZELOR NATURALE pentru abonații afectați.

Informăm persoanele vizate de această situație că repunerea în funcțiune a instalațiilor de utilizare gaze naturale se va realiza în prima parte a zilei de luni, 06.04.2020. Avaria înregistrată implică deplasarea de forță de muncă și folosirea unor utilaje și echipamente de lucru care, în contextul actual al stării de urgență decretate, nu se poate realiza cu aceeași celeritate ca în condiții normale de activitate.

Folosim această oportunitate pentru a solicita insistent constructorilor, care efectuează lucrări în această perioadă, să depună toate eforturile pentru a evita producerea unor astfel de incidente. Ținând cont de istoricul accidentelor tehnice recurente înregistrate de la demararea proiectului, considerăm necesară atenționarea suplimentară a celor care efectuează lucrările de dezvoltare a rețelei cu apă curentă cu privire la faptul că, în această perioadă, se impune un nivel sporit de atenție pentru a putea respecta măsurile impuse prin ordonanțele militare emise.

S.C. GAZ EST S.A. roagă abonații afectați să respecte instrucțiunile de utilizare a gazelor naturale la repunerea în funcțiune a instalațiilor, ținând robineţii de manevră pe poziția ÎNCHIS, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite.

Distribuitorul și furnizorul de gaze naturale GAZ EST S.A. își cere scuze pentru inconvenientul creat. Pentru noi, siguranța și confortul abonaților reprezintă principala prioritate și vă asigurăm că vom depune toate eforturile necesare pentru repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție în cel mai scurt timp posibil.

CONDUCEREA S.C. GAZ EST S.A.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button