Monday , 30 November 2020, 16:07

Romii de la Murgeni, pasionați de golf!

Polițiștii și jandarmii, care au descins la clanurile de romi din orașul Murgeni au dat peste un adevărat arsenal în casele acestora.

Bâte, topoare și diferite arme albe au fost descoperite în locuințe la percheziții, semn că se făceau pregătiri pentru o nouă încăierare.

Printre obiectele de ”război” se regăseau și crose de golf. Acestea nu erau pentru că romii ar fi mari amatori ai acestui sport, ci pentru a reporni războiul de stradă, început în noapte de 4 spre 5 iunie.

În orașul Murgeni trăiesc peste 2.500 de romi, iar comunitatea de români locuiește zi de zi cu frica în sân, mai ales că legea este făcută de clanurile de țigani.

Între timp, Murgeniul a fost declarat ”zonă specială de siguranță publică”, iar numărul forțelor de ordine a fost suplimentat, mai ales că există riscul izbucnirii unor noi conflicte.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un bârlădean era cât pe ce să arunce în aer locuința. Acesta a încercat să scoată aragazul din flăcări, fără să închidă gazul!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Pompierii vasluieni au intervenit în județul Iași, pentru stingerea unui incediu de locuință! Aceștia au găsit în casă trei butelii GPL pline!

Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *