ActualitateLocal

Retinuti pentru talharie


Polițiștii au identificat două persoane, în vârstă de 15, respectiv 20 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Bărbatul, de 20 de ani, a fost reținut 24 de ore și urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad efectuează cercetări față de două persoane, una de 20 de ani, iar cealaltă în vârstă de 15 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Bârlad, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Victima infracțiunii este un minor în vâstă de 10 ani, din municipiul Bârlad.
În fapt, în data de 20 august a.c., în timp ce victima se afla într-un parc din municipiul Bârlad, cele două persoane i-au smuls din mână telefonul mobil.
Bărbatul de 20 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. Minorul bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie este cercetat în stare de libertate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button