REȚINUT PENTRU ȘANTAJ


Poliţiştii au reţinut un bărbat de 25 de ani, din comuna Pochidia, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj.

La data de 24 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 25 de ani, din localitatea Pochidia, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracţiunii de șantaj.
Polițiștii au stabilit faptul că, în luna iunie a.c., acesta a intrat în posesia unor fotografii în care o tânără de 24 de ani este prezentată în ipostaze indecente. Bărbatul a amenințat-o că îi va publica respectivele fotografii pe un cont de socializare. Pentru a renunța la publicarea acestora, bărbatul a pretins de la tânără suma de 2.000 de lei.
În data de 24 iunie a.c. bărbatul a fost prins în flagrant de polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, în timp ce primea suma de bani de la persoana vătămată.
Polițiștii l-au reţinut pentru o perioada de 24 de ore, iar astăzi bărbatul urmează sa fie prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *