REȚINUT PENTRU INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI RUTIERE


Polițiștii rutieri au reținut un bărbat de 24 de ani, din comuna Oșești, care a condus un autoturism pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Polițiștii Serviciului Rutier Vaslui efectuează cercetări față de un bărbat de 24 de ani, din comuna Oșești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
În fapt, în seara de 12 decembrie a.c., polițiștii rutieri care își desfășurau activitatea pe D.J 207 E, au efectuat semnal regulamentar de oprire unei persoane care conducea un autoturism pe raza localității Oșești.
Persoana aflată la volanul mașinii nu a respectat indicațiile polițiștilor, a demarat și a mărit viteza de deplasare, fapt pentru care polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului respectiv. După aproximativ 2 km, persoana aflată la volanul mașinii a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu autoturismul în gardul unei locuințe.
La volanul mașinii a fost identificat F. Daniel din localitatea Oșești. Acesta a devenit agresiv verbal față de polițiști și a incitat la violență persoanele adunate la fața locului, fapt pentru care a fost încătușat și condus la sediul poliției pentru audieri.
Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore pe numele lui fiind întocmit dosar de cercetare penală.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *