Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut o persoană pentru încălcarea ordinului de protecție emis împotriva sa.

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au fost sesizați, prin apel 112, de către o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Todirești, județul Vaslui, cu privire la faptul că tatăl acesteia încălcă ordinul de protecție, fiind totodată violent și proferând amenințări.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției Nr. 6 Poliție Rurală Negrești, s-a constatat faptul că bărbatul de 44 de ani, din comuna Todirești, județul Vaslui, nu a respectat măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Vaslui, la data de 25 martie a.c.

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul a provocat scandal la domiciliu, lovindu-și fiica de 19 ani și soția de 40 de ani.

În cauză, s-a dispus atât efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul sus-menționat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și nerespectare a unei hotărâri judecătorești, cât și reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *