Remorcă radiată din circulaţie, descoperită în Vama Albiţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român care conducea o remorcă radiată din circulaţie.

În data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 21.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, S.S., cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 30 de ani, conducând o autoutilitară, înmatriculată în România şi o remorcă marca Hulco Medax, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare germane.

”Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru remorca în cauză, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţi, începând cu data de 19.12.2019”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Fraţii fetiţei lovite în timpul unui conflict al părinţilor vor fi internaţi într-un centru

Fraţii minori ai fetiţei de doi ani, din localitatea Fălciu, care a fost lovită din …

Drama de la Fălciu: Femeie bătută în mod repetat de soțul gelos! Amândoi erau consumatori de alcool!

Ieri, autoritățile medicale au preluat o fetiță în vârstă de un an și 11 luni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *