Tuesday , 24 November 2020, 11:47

Remorcă neîmatriculată, depistată în trafic la Râșești

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, al cărei remorcă nu era înmatriculată.

În data de 14 iulie 2020, în jurul orei 00.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control în localitatea de frontieră Râșești, un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Renault Trafic şi o remorcă marca NIEWIADOW, ce aveau aplicate plăcuţe de înmatriculare specifice Marii Britanii.

Acesta era condus de M.T., în vârstă de 38 de ani, cu cetăţenie română şi Republic Moldova.

”În urma verificărilor specifice efectuate, colegii noștri au constatat faptul că remorca era neînmatriculată, neavând drept de circulație pe drumurile publice din România. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate”, a declarat Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Caz cutremurător: Poliţist român de frontieră, găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Un poliţist de  frontieră, de 43 de ani, din localitatea Berezeni, a fost găsit mort …

Nicu Ciupilan revine în funcția de viceprimar al Hușiului

În această seară, consilieri hușeni au ales noul viceprimar al municipiului. Este vorba despre Nicu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *