Proiectele prin PNDL 1 trebuie finalizate până la finele acestui an

Consiliul Județean Vaslui speră ca până la sfărșitul anului să finalizeze toate proiectele prin PNDL 1, astfel încât să nu fie pierdute finanțările.

Unul din proiecte este legat de modernizarea drumului județean DJ 284 Duda Epureni – Arsura – Drânceni, unde se așteaptă ca până la sfârșitul anului să fie redat circulației.

Un alt proiect este drumul județean care trece prin zona Cozmești, care a fost asfaltat, iar în prezent se lucrează la pavarea rigolelor.

Pentru alte două proiecte care sunt finanțate prin PNDL 1 a fost emis ordinul de începere a lucrărilor. Este vorba despre DJ 245 Alexandru Vlahuță, DJ 245 A Gherghești.

”Toate aceste proiecte trebuie finalizate până în data de 31 decembrie 2020. Lucrăm pentru a le finaliza și să nu avem probleme cu finanțatorii. Cât privește proiectele finanțate prin PNDL 2, o parte au fost recepționate la Voinești, Roșiești, Bunești Averești, iar pe alte drumuri încă se lucrează. Avem alte proiecte care au trecut de faza de proiectare și ies cu sume mult mai mari, iar noi trebuie să asigurăm partea de cofinanțare. Căutăm soluții pentru ca toate investițiile să fie executate”, a spus Ciprian Trifan, vicepreședintele CJ Vaslui.

În județul Vaslui, 251 de proiecte vor fi derulate prin PNDL 2, cu o valoare de 860 milioane de lei.

Numai CJ Vaslui derulează prin PNDL 2 17 proiecte, în valoare de 180 milioane de lei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Polițiștii vasluieni prezenți la Festivalul „Motorfest” de la Bârlad

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanți din cadrul …

Accident cu victime în zona Cișmeaua Moldovencei

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și echipaje specializate la un accident …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *