Prognoza meteo a lunii martie

martie
După zilele neobișnuit de călduroase din luna februarie, martie debutează cu ploi moderate cantitativ,conform ANM.
În Martie,intervalul va fi caracterizat de alternanțe termice, dar vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. La început, temperatura va crește, spre maxime, la nivelul regiunii, de 13…15 grade, apoi, în 3 și 4 martie se va răci, până la valori în jurul a 9 grade. Spre finalul primei săptămâni de prognoză, se vor atinge maxime de 14…15 grade, iar ulterior va fi posibilă o scădere treptată până la valori, în medie regională, de 10 grade. Media temperaturilor minime se va situa în jur de 4 grade, valori mai coborâte fiind posibile în intervalul 3 — 6 martie și spre sfârșitul intervalului. Probabilitatea pentru ploi în general slabe va fi mai ridicată în jurul datei de 4 martie și după data de 8 martie.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *