Tuesday , 31 January 2023, 11:48

Prins conducând un autoturism fără drept de circulație în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean R. Moldova, care a fost depistat conducând un autoturism ce nu avea drept de circulaţie în România.

În data de 03 noiembrie a.c, în jurul orei 01.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean R. Modova, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în Germania, ce avea număr provizoriu de circulaţie.

„La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat că autoturismul are drept de circulaţie exclusiv pe teritoriul Germaniei”, au precizat reprezentanții ITPF Iași.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr reținut după ce i-a furat telefonul unei femei pe o stradă din Bârlad

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 32 …

Bărbat din Laza reţinut de poliţişti după ce a agresat două pisici

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Laza a fost reţinut de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *