Friday , 27 November 2020, 08:23

Primarul reales al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl (PSD): ”Voi rămâne acelaşi om al faptelor!”

Primarul social-democrat al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, câştigător la alegerile locale de pe 27 septembrie al celui de-al patrulea mandat, a declarat, luni, că va continua proiectele începute, dând asigurări că va rămâne “un om al faptelor”.

“Ziua de 27 septembrie a fost un examen dificil pentru mine şi o dovadă a susţinerii şi aprecierii cetăţenilor, care mă obligă să continui cu responsabilitate şi implicare în viaţa comunităţii locale. Voi rămâne acelaşi om al faptelor şi nu al vorbelor şi vă asigur că voi merge mai departe în acelaşi ritm susţinut alături de colegii mei în implementarea proiectelor de dezvoltare a oraşului. Le mulţumesc oamenilor pentru încredere, voi fi mereu alături de ei”, a declarat primarul de Vaslui.

Vasile Pavăl a obţinut la aceste alegeri un scor de 62,01%, fiind urmat de candidatul PNL, Tudor Polak, cu 19,03% din voturile valabil exprimate, conform datelor publicat de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproape 2.500 de tablete vor ajunge la elevii și cadrele didactice din municipiul Vaslui

Primăria Vaslui va achiziționa 2.460 de tablete şcolare, printr-un proiect finanțat prin Programul Operaţional Competitivitate …

Episcopia Hușilor acordă burse unui număr de 10 elevi și 5 studenți

Episcopia Hușilor a inițiat programul de burse pentru elevi de liceu și studenți „Episcopul Ioachim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *