Primarul Neculai Moraru a depus jurământul! A preluat al patrulea mandat în fruntea Fălciului!

Neculai Moraru a depus jurământul, fiind instalat oficial în fruntea Primăriei Fălciu.

Acesta se află la al patrulea mandat ca primar, considerat unul dintre cei mai gospodari edili din județ, reușind să schimbe în bine fața comunei Fălciu.

În mandatele anterioare, Neculai Moraru a asfaltat mai multe drumuri comunale și sătești, a investit în rețele de apă și canalizare, a construit școli noi.

”De astăzi, purcedem la treabă. Am realizat multe proiecte și altele ne așteaptă să le finalizăm, fie că este vorba de drumuri asfaltate, școli, dispensar nou, multe alte investiții. Mi-aș dori ca, de astăzi, să încheiem cu campania electorală, să închidem partea politică. Să facem administrație, să demonstrăm că locuitorii comunei Fălciu au făcut bine atunci când au decis că au încredere în primar sau în consilierii locali”, a spus Neculai Moraru la ceremonie.

Pentru Moraru, campania electorală de la locale nu a fost simplă. A fost împroșcat cu tot felul de acuze din partea unui oponent politic, care ieri a apărut la ședința de constituire a Consiliului Local destul de nervos.

A făcut tot felul de plângeri și acuze la Poliție și instanță, însă toate au fost respinse, ca fiind neadevărate.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *