Saturday , 4 February 2023, 05:12

Primarul municipiului Bârlad, internat în spital după ce a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2

Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, a fost internat în spital după ce a fost depistat pozitiv la SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat de presă al primăriei, imediat după ce a aflat că în familia sa există un caz de infectare cu noul coronavirus, Dumitru Boroş s-a izolat la domiciliu, limitând contactul cu alte persoane, ulterior a efectuat testul, care a ieşit negativ, iar după o săptămână a repetat testarea, în urma căreia s-a confirmat prezenţa noului coronavirus.

La sfatul medicilor Spitalului Municipal de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ Bârlad, primarul Dumitru Boroş a decis să se interneze, pentru a urma schema de tratament prescrisă. Starea sănătăţii sale este în prezent bună, primarul fiind un pacient asimptomatic, prezentând o formă foarte uşoară a bolii COVID-19”, au transmis reprezentanţii Primăriei municipiului Bârlad.

Soţia primarului, cadru didactic la o unitate de învăţământ din Bârlad, a fost depistată cu noul coronavirus în urmă cu o săptămână, ea fiind, de asemenea, internată în spital pentru tratament.

La nivelul structurilor de conducere ale Primăriei Municipiului Bârlad s-au luat deciziile impuse de starea de fapt constatată, pentru ca activitatea aparatului de specialitate al primarului să continue, fiind respectate măsurile impuse de contextul epidemiologic naţional actual.

La recomandarea autorităţilor sanitare, în cadrul primăriei a fost limitat programul cu publicul şi s-au luat măsuri de dezinfecţie specifice, precizează sursa citată. 

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un moldovean a cumpărat un permis de conducere fals cu 150 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit o carte …

Un bărbat beat turtă a încercat să treacă Vama Albița la volanul unei cisterne plină cu peste 25.000 litri de motorină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un cetățean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *