Primarul de Gârceni a depus jurământul: Sorin Scutelnicu a început de astăzi cel de-al doilea mandat în fruntea comunității!

Astăzi, Sorin Scutelnicu a preluat cel de-al doilea mandat de primar al comunei Gârceni.

La ceremonia de depunere a jurământului, edilul a fost susținut de zeci de localnici și sub privirile tatălului, Mircia Scutelnicu, cel care a condus comuna Gârceni timp de patru mandate.

Acesta i-a urat fiului să rămână în fruntea comunității pe perioada a opt mandate.

La alegerile din 27 septembrie, Sorin Scutelnicu a primit un vot masiv din partea consătenilor săi, fiind votat de 84% dintre locuitori.

În prezenta prefectului Mircea Gologan, a președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, și a colegilor din PSD, Scutelnicu a mărturisit ca a adus proiecte de 250 miliarde lei vechi, în cei patru ani de mandat.

Cu emoție în glas, primarul ales a mulțumit și mamei sale, trecuta în neființă în urma cu câțiva ani.

”Am emoții, deși îmi spuneam în urmă cu patru ani că nu voi mai avea emoții, dar iată că sunt emoționat. Îmi pare bine să fiu aici, să vă mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Gârceni pentru votul lor masiv. De luni, toată lumea trece la treabă”, a declarat primarul.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *