Prima serie de pensionari și asigurați au plecat la tratament

Pe 18 martie a plecat la tratament balnear, prin Casa Județeană de Pensii (CJP) Vaslui, prima serie de pensionari și asigurați ai sistemului public.

Acestora le-au fost repartizate 77 de bilete, iar beneficiarii au optat pentru stațiunile 1 Mai, Amara, Covasna, Buziaș, Pucioasa și Nicolina.

“Persoanele care doresc să meargă la tratament balnear pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Vaslui, de luni până joi, între orele 8-16.30, iar vineri între orele 8-14. Biletele de tratament se acordă individual. În cursul unui an calendaristic, unei persoane i se poate elibera un singur bilet de tratament balnear. În situația neridicării biletului repartizat pentru o serie, solicitantul mai poate obține un altul doar din categoria celor nevalorificate pentru seria respectivă sau, după caz, la cerere, pentru o altă serie”, a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.
Pentru un bilet obținut prin CJP, vârstnicii achită jumătate din valoarea pensiei lunare. Sejurul este de 16 zile și include cazare, masă și tratament specific afecțiunilor. Biletul se eliberează personal titularului sau altei persoane desemnate prin procură autentificată.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *