Președinte HUȘANA HUȘI: ”Suntem pregătiți pentru Liga a 3-a!”

Hușana Huși se pregătește de debutul în liga a treia, iar președintele clubului, Daniel Dobrea, dă asigurări că echipa este pregătită pentru acest pas.

”Suntem pregătiți din punct de vedere financiar să ne ridicăm la cerințele de Liga 3, dar considerăm totodată că mai avem de parcurs pași serioși în acest sens, până la a putea vorbi de un confort financiar”, a spus Dobrea.

Oficialul hușean este conștient că Hușana are nevoie de sprijin din partea întregii comunități, pentru a se menține la un nivel ridicat.

”Performanțele sportive creează premise pentru atragerea de noi sponsori, care pot aduce plus valoare în club. Totuși, aici dorim să facem o mențiune, anume că ne dorim alături de noi oameni cu o probitate morală recunoscută. Realistic vorbind, pe termen lung cred că se pot obține performanțe sportive remarcabile, aici referindu-mă nu doar la echipa de seniori, ci și la grupele de copii și juniori, de care trebuie să avem grijă și înțelegere”, a completat președintele formației hușene.

Daniel Dobrea consider că proiectul Hușana este unul serios, care a condus la câștigarea titlului județean și promovarea în eșalonul trei: ”Am adus jucători cu experiență, oameni de caracter, care au pus un accent important în evoluția echipei. Mai putem vorbi de stabilitatea băncii tehnice, asupra căreia nu s-a produs niciun fel de presiune, de stabilitatea financiară, de o constantă comunicare cu suporterii și de susținerea acestora, indiferent de rezultatul afișat pe tabela de marcaj. Deși poate unii nu îl iau în calcul, putem spune că și Dumnezeu ne-a ajutat”.

Liga a treia va debut ape 25 august, urmând ca FRF să anunțe componența seriilor și programul competițional.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *