Prefectul de Vaslui a fost demis de premierul Cîțu

De astăzi, județul Vaslui a rămas fără prefect, după ce Marcel Lăudatu a fost demis de premierul Florin Cîțu.

Primii care au reacționat la decizia Guvernului au fost liderii USR-PLUS Vaslui.

”Filiala USR PLUS Vaslui transmite mulțumiri lui Marcel Lăudatu și echipei sale, care în ultimele luni s-au achitat cu succes de sarcinile impuse de funcțiile deținute în cadrul Prefecturii Vaslui. Demiterile din aceste zile făcute de Florin Cîțu nu au absolut nici o legătură cu competența prefecților, subprefecților sau a secretarilor de stat, ci pur și simplu reprezintă răzbunarea unei persoane care își imaginează că puterea sa este fără limite.

Membrii USR PLUS nu au intrat în partid pentru funcții, ci pentru a pune umărul la dezvoltarea României și a județului Vaslui. Marcel Lăudatu, alături de colegii din echipa de la Prefectură, vor fi implicați în continuare în găsirea celor mai bune soluții la problemele pe care le întâmpină vasluienii în viața de zi cu zi. Modelul USL 2.0 este unul falimentar. Sperăm că nu va fi prea târziu pentru România atunci când își vor da seama de acest lucru și susținătorii de ocazie ai acestui model vechi readus la viață. Vom continua să ne facem treaba, indiferent de împrejurările politice”, au precizat reprezentanții USR PLUS Vaslui.

Până la numirea unui nou prefect, atribuțiile vor fi preluate de subprefecții Mircea Gologan și Daniel Onofrei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *