Monday , 30 November 2020, 05:04

Posturi vacante pentru Profesionişti

DSC_0002
Începând cu data de 01.04.2016, în scopul reducerii deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Podul Înalt” al judeţului Vaslui, demarează procedura de încadrare a 8 posturi vacante.
Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiţeri în rezervă ce îndeplinesc condiţiile necesare, în vederea rechemării în activitate, în conformitate cu art.40, lit.c) din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne. Astfel, ne adresăm celor care au mai făcut parte din echipa salvatorilor dedicaţi misiunilor specifice situaţiilor de urgenţă şi care doresc să se pună, din nou, în slujba cetăţenilor.
Posturile sunt alocate conform analizei privind necesarul operativ, în raport cu activităţile desfăşurate la nivel teritorial şi vizează două categorii de funcţii din corpul subofiţerilor militari.
Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare a candidaţilor, vor putea fi obţinute, direct de la Biroul Resurse Umane al ISJUJ Vaslui şi de la adresa www.isuvaslui.ro.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua Națională a României, fără paradă la Vaslui!

Președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, a anunțat că, deși ne aflăm în pandemie …

Creştere a cazurilor de infectare cu Covid: două localităţi cu incidenţa de peste 3 la mie!

Rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 2,3 la mia de locuitori la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *