Monday , 23 November 2020, 18:43

Portofel plin cu bani și carduri bancare, găsit în Piața Traian

Un vasluian a găsit un portofel cu 1.400 de lei și carduri bancare în Piața Traian.

Acesta a fost predat unui echipaj al Poliției Locale Vaslui, care a întocmit un proces verbal de predare-primire a bunului găsit.

Ulterior, polițiștii locali au găsit persoana care pierduse portofelul, aceasta declarându-se plăcut surpinsă și impresionată față de gestul celui care i-a găsit bunurile.

”Polițiștii locali s-au deplasat la domiciliul persoanei respective, unde au găsit o femeie care a afirmat faptul că a cumpărat recent apartamentul, iar posesorul portofelului nu mai locuiește acolo, indicând cu aproximație adresa de domiciliu a acestuia. Ulterior, polițiștii locali au găsit persoana păgubită căreia i-au înmânat portofelul pierdut cu toate bunurile din interior, aceasta declarându-se plăcut surpinsă și impresionată față de gestul persoanei care i-a găsit bunurile”, au spus reprezentanții Poliției Locale Vaslui.

Prin intermediul rețelelor de socializare, polițiștii locali au mulțumit bărbatului, în vârstă de 53 ani, ”pentru gestul de aleasă cinste și omenie, care nu a dorit să profite de ceea ce nu-i aparține, întărind convingerea că printre cetățenii acestui municipiu există oameni onești, al căror exemplu este demn de urmat”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

FOTO/ Patru persoane rănite într-un accident de circulaţie în care au fost implicate trei autovehicule, la Sârbi

Patru persoane au fost rănite, luni, pe DE 581, în localitatea Sârbi, în urma unui …

Un moldovean a încercat să introducă în țara natală o mașină radiată din circulație

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa  efectuează cercetări cu privire …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *